Påsklov med scenmagi

På Scenkonstmuseet är du DJ, ballerina, teatertekniker och trummis. Kom och skapa din egen teatermask, gå på teaterföreställning och dansa fram musik. Fri entré för alla barn!

Skapa din egen teatermask

Fin, lustig eller ruskig? Endast fantasin sätter gränser! I Scenkonstmuseets ateljé finns allt du behöver för att bygga din egen teatermask.

Ateljén är öppen tisdag–söndag kl 11–17, välkommen in! 

Familjeföreställning och workshop

I föreställningen TIDFRI får vi följa med i ett pågående rymningsförsök. Med en magisk ryggsäck full av överraskningar och med nyskapad musik bjuds vi in till en resa genom både ilska och eftertanke. Vad skulle hända om vi lyckades stanna tiden? 

Efter föreställningen håller UusiTeatteri i en workshop där du får följa med bakom kulisserna, dela egna tankar, testa olika danser och hitta strategier för att bli lugn i kroppen.

  • Passar barn från 5–10 år.
  • När: lördag 6 april
  • Gratis för barn, boka plats kostnadsfritt.

Läs mer och köp biljett till evenemanget

Scenen är din!

På teaterscenen kan du skapa din egen pjäs och styra både ljud och ljus. Varför inte testa din teatermask och ta plats på scen? Känns det pirrigt kan du ta hjälp av våra teaterdockor!

Mer kul på lovet

Puff Picture

Gå loss i kostymförrådet

Disktraseklänning, kavaj och ballerinaskor. I vårt kostymförråd lär du garanterat hitta en spexig utklädnad från topp till tå!
Puff Picture

Dansa fram musik

Har du någonsin dansat fram musik? På vårt interaktiva dansgolv kan du göra just det! Bjud på dina bästa moves och se vilka ljud du kan skapa.  

Besök med grupp under påsklovet

Under lovet är det högtryck på museet! För att kunna ta emot så många som möjligt behöver ni anmäla ert gruppbesök via mail: info@scenkonstmuseet.se eller på telefon: 08-519 567 00.