Laddar Evenemang
" "

Kali Malone med Stephen O’Malley & Lucy Railton

20:00–21:30 Konsert
16 feb
20:00–21:30
Köp biljett

Den amerikanska kompositören och ljudkonstnären Kali Malone gör ett exklusivt framträdande på Scenkonstmuseet den 16 februari.

Kali Malone

Kali Malone är en amerikansk kompositör och ljudkonstnär känd för sina minimalistiska men kraftfulla kompositioner. Med elektroakustiska inslag skapar hon kompositioner för piporgel, kör och kammarmusikensembler.

Hyllade albumet “Does Spring Hide Its Joy”

Framförandet på Scenkonstmuseet blir en audiovisuell upplevelse av verket “Does Spring Hide Its Joy”. På scen står Kali Malone med musikerna Stephen O’Malley och Lucy Railton. Visuals av Nika Milano.

Albumet “Does Spring Hide Its Joy” släpptes 2023 och har sedan dess hyllats av kritiker och toppat Billboard Classical Crossover Chart.

Biljetter

Pris: 280 kr

Köp biljett

Info

  • Insläpp kl 19, konserten börjar kl 20
  • Det är 13 års åldersgräns till konserten

Mer elektronmusik

Under kvällen kommer utställningen Elektronmusikstudion – konst, teknik och politik att vara öppen för de som har biljett till konserten. 

Hör historien om en utopisk framtidsvision, ny teknik som ska rädda världen och en statlig storsatsning på elektronisk musik. Följ med till legendariska Elektronmusikstudion, EMS, och upplev verk av över 30 konstnärer. Läs mer