Till kalendern " "

Familjevisning med Scengångaren samt ateljé

12:00–15:00 Guidad visning
december

Upptäck teaterns, musikens och dansens magiska värld i en lekfull visning för små och stora.

Scengångaren är en liten ljusskygg figur som bor på museet. Om dagarna när det är fullt av besökare håller hen låg profil men på nätterna när det är lugnt och tyst tar hen ut svängarna desto mer. Scengångaren spelar på instrumenten, provar teaterkostymer och låtsas att golvet är en dansscen.

Då och då vågar sig Scengångaren fram för att visa sina favoritplatser i museet. Vem vet det kanske blir lite sång och dans också.

Visningen är ca 30 minuter och passar bäst från tre år och uppåt men småsyskon får så klart också följa med! Efter visningen finns det möjlighet att pyssla och bygga i ateljén utifrån olika teman. Under oktober månad bygger vi masker.

November: Skuggspel
December: Instrument

Ateljén är öppen mellan kl 13–15

Ingår i entrén:0–20 år: fri entré