Till kalendern " "

Barnvagnsvisning + sångstund

11:30–12:30 Guidad visning

Rulla in barnvagnen – eller placera bebisen i bärselen – och upptäck teaterns, musikens och dansens magiska värld tillsammans!

Guidad visning i huvudutställningen På scen för vuxen + bebis (0–12 mån). Här görs historiska och samtida nedslag inom svensk scenkonst – framför och bakom kulisserna. Föremål, bilder, videor och ljud varvas med interaktiva stationer som bjuder in till eget skapande. Visningen avslutas med en sång- och musikstund där både stor och liten får släppa loss.

Ingår i museientrén! Det finns ett begränsat antal platser och biljetter släpps samma dag när museet öppnar (kl. 11).

Vid fullsatta visningar kan det bli trångt därför rekommenderar vi att barnet bärs i sele. Det finns en stor barnvagnsparkering under tak utanför entrén.

Fler datum under hösten

• 12 december kl. 11.30–12.30