Trygga besök

Förboka ditt besök, håll minst en kontrabas avstånd och framför allt: ha kul! Såhär arbetar vi för att du ska få ett tryggt besök hos oss. 

Lagom många besökare

För att alla ska få en trygg upplevelse tar vi emot ett begränsat antal besökare på museet. Vi har även infört bokningsbara biljetter för att motverka trängsel och göra det lättare att hålla avstånd.     

Förboka gärna ditt besök

Boka ditt besök via webben för att vara säker på att få plats. Din bokning är giltig från bokad tid och en halvtimme framåt. Ett besök varar max 1,5 timmar. Du betalar på plats på museet.

Bokningsbara tider: kl 11, 12, 13, 14, 15 och 16. 

Boka ditt besök

Biljettköp på plats

I mån av plats säljer vi även biljetter på museet.    

Kontantfritt i kassan

Det går bra att betala med kort eller Swish.

Vi finns här för dig

Våra värdar finns här för att se till att du och andra besökare får ett smidigt och tryggt besök. Tveka inte att fråga oss om du undrar över något. Tack på förhand för att du håller en kontrabas avstånd till oss och andra besökare!  

Tydlig skyltning

En snitslad bana leder dig genom museet för att undvika trängsel i utställningarna. Banan är tydligt utmärkt med pilar på golvet. I varje rum finns tydligt angivet hur många som får vistas där samtidigt. 

Handsk- och handspritstationer

Handsprit finns i receptionen och på flera platser runtom i museet. Även engångshandskar finns för den som vill. 

Ta gärna med egna hörlurar

På vissa ställen i museet kan du koppla in egna hörlurar med sladd. Hörlursuttagen är 3,5 mm, har du iPhone-hörlurar av nyare modell behöver du adapter. Hörlurar finns även att låna på plats. 

Ökad städning

Vi har utökat våra städrutiner och ytor som pekskärmar och handtag desinficeras flera gånger om dagen.

Har du frågor?

Mer information hittar du under Besök oss.

Du är även varmt välkommen att kontakta oss!